Handtherapie

De hand is misschien wel het mooiste gereedschap dat we bezitten en daarnaast één van de belangrijkste zintuigen. Elke dag hebben we onze handen nodig om te werken, onszelf en elkaar te verzorgen, te sporten en lief te hebben. We gebruiken onze handen om te communiceren en door te voelen geven onze vingertoppen belangrijke informatie door over de wereld om ons heen. Onze handen zijn een uniek onderdeel van onszelf.

Contracten met alle zorgverzekeraars

Iedereen is welkom

Bij ons geen wachtlijsten.
Je kan vandaag nog terecht

Binnen 1 minuut een afspraak

Ongekend multifunctioneel

Ongekend multi-functioneel

De hand functioneert door een samenspel van weefsels en structuren en is in staat een zeer grote diversiteit aan opdrachten van ons brein uit te voeren: met veel kracht werktuigen en machines bedienen, maar ook met grote snelheid en precisie een instrument bespelen. Doven ‘praten’ met hun handen en blinden ‘lezen’ ermee.

Kwetsbaar orgaan

De hand is echter ook, juist door zijn bouw, een kwetsbaar orgaan. Omdat de botten, banden en spieren van de hand en onderarm zeer nauw met elkaar verbonden zijn, kan een schijnbaar klein letsel aan uw hand of onderarm grote gevolgen hebben voor het dagelijks functioneren.

Voor wie is handtherapie?

Handtherapie is er voor iedereen met pijnklachten aan de hand, vingers en (onder) arm. Onze handtherapeut houd zich bezig met verschillende letsels en aandoeningen.

  Direct contact opnemen

  Hoe helpt handtherapie?

  De handtherapeut is deskundig op het gebied van wondgenezing, ontwikkelingen binnen de handchirurgie, het vervaardigen/aanmeten van spalken bij breuken en kneuzingen, het behandelen van blessures en aandoeningen en het herkennen van complicaties met als doel een handoperatie te voorkomen.

  Waarom kiezen voor handtherapie bij Fysiotherapie Heino?

  Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij een begrip in Heino. Veel van onze zeer hoogopgeleide fysiotherapeuten hebben een eigen specialiteit. Zo kunnen wij altijd onderling schakelen mocht dat nodig zijn.

  Voor elke klacht een specialist.
  Moderne praktijk
  Goed bereikbaar en zeer toegankelijk
  Geschoold volgens de nieuwste inzichten & onderzoeken
  Aangesloten bij meerdere kwaliteitsnetwerken

  Handtherapie
  Handtherapie

  Onze tevreden bezoekers

  "Ik kon snel terecht. Vakkundig werd er naar mijn klacht gekeken, samen kwamen we tot een goede behandeling.
  "
  "Persoonlijk en ook professioneel ben ik geholpen. Door de juiste handelingen was ik snel van mijn klachten af.
  "
  "Al langere tijd liep ik met mijn klacht. Met goede tips and tricks en behandeling van de fysiotherapeut waren deze al heel snel een stuk minder!"

  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  Neem dan nu contact met ons op en stel al jouw vragen geheel vrijblijvend aan een van onze specialisten