Behandelingen

Bij ons kan je terecht voor algemene fysiotherapie, maar wij beschikken ook over veel specialismen.

Behandelingen

Bij ons kan je terecht voor algemene fysiotherapie, maar wij beschikken ook over veel specialismen. In de praktijk zijn ervaren fysiotherapeuten werkzaam met ieder zijn of haar eigen specialiteit. Als praktijk zijn we daarom allround en kunnen altijd maatwerk leveren. Naast de reguliere fysiotherapie zijn we specialist in manuele therapie, geriatrie fysiotherapie, dry needling, oedeemtherapie, psychosomatische fysiotherapie, sensomotoriek, sportrevalidatie, bekkentherapie, ademhalings- en ontspanningstherapie, haptonomie, Corona-, COPD- en hartrevalidatie.

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Je kan bij ons terecht voor de behandeling van allerlei soorten lichamelijke klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen

Dry Needling

Dry Needling

Dry Needling is zeer effectief en kan in veel gevallen leiden tot een snel verminderen van pijnklachten.
Medical taping

Medical Taping

Bij medical taping worden de spieren ondersteund in hun functie en bewegingsvrijheid van een bepaald gewricht wordt niet verkleind.
Bekkenbodemtherapie

Bekkenbodemtherapie

Bekkenbodemtherapie wordt gebruikt bij het voorkómen en behandelen van klachten en problemen binnen het gehele gebied van buik, bekken en lage rug.
Manuele therapie

Manuele Therapie

De manueel therapeut houdt zich bezig met het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten van het bewegingsapparaat.
Echografie

Echografie

Echografie is het zichtbaar maken van structuren in het lichaam met behulp van ultrageluid.
Etalagebenen

Etalagebenen

Etalagebenen is een vaatziekte: de slagaderen in het been zijn vernauwd. Slagaderen zijn bloedvaten die zuurstofrijk bloed vervoeren.
handtherapie

Handtherapie

De hand functioneert door een samenspel van weefsels en structuren en is in staat een zeer grote diversiteit aan opdrachten van ons brein uit te voeren.

Oedeemtherapie

Oedeemtherapie

De oedeemfysiotherapeut houdt zich bezig met de behandeling van patiënten die last hebben van (lymf)oedeem, een abnormale ophoping van vocht in het lichaam.
Hart en long revalidatie

Hart en long revalidatie

Hart en long revalidatie is gericht op het verminderen van de nadelige gevolgen en het verbeteren van de kwaliteit van leven.
Sportrevalidatie

Sportrevalidatie

Sportrevalidatie is gericht op de periode dat de sporter geblesseerd raakt tot sporthervatting op het oude niveau.
Fysio Fitness

FysioFitness

Met aangepaste bewegingsprogramma’s en sportactiviteiten kan je onder begeleiding van een fysiotherapeut jouw gezondheid verbeteren.

Geriatrische Fysiotherapie

Geriatrische Fysiotherapie

Speciaal voor kwetsbare ouderen en voor mensen op hoge leeftijd met complexe gezondheidsproblemen, is er de geriatriefysiotherapeut.
Valpreventie en valtraining

Valpreventie en Valtraining

Uit onderzoek blijkt dat senioren meer risico lopen om te vallen dan jongeren. Zo’n val heeft nogal eens vervelende gevolgen.
Geriatrische Fysiotherapie

Aan Huis Behandelen

Bent u niet in staat om naar de praktijk te komen? Dat is voor ons geen enkel probleem, wij behandelen ook aan huis!
Psychosomatische fysiotherapie

Psychosomatische Fysiotherapie

De psychosomatisch werkende fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van spanning- of stressklachten.
Revalideren bij kanker

Revalideren bij kanker

Mensen die voor kanker een behandeling met chemotherapie en/of radiotherapie ondergaan, gaan vaak achteruit in hun kracht en conditie.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op en stel al jouw vragen geheel vrijblijvend aan een van onze specialisten