Reviews

Op deze pagina vertellen verschillende mensen over hun ervaring bij Fysiotherapie Heino

J.B.


Al 2 jaar ben ik patiënt bij Fysiotherapie Heino en steeds naar volle tevredenheid. Ik moest lichamelijk en geestelijk van ver komen en al die tijd ben ik heel vakkundig, zorgvuldig en zeer vriendelijk en belevend begeleid.

Er is altijd in mijn belang met mij meegedacht en overlegd en gehandeld. Ik voel me daar dan ook zeer op mijn gemak. En nu gaat het echt fantastisch met mij! Of ik de praktijk aan zou prijzen bij vrienden en bekenden? Voor 150% zeker!! Ga zo door dames, jullie zijn als persoontjes, maar ook als team bijzonder!

R.B.


Al Verscheidene japen liep ik bij een andere praktijk vanwege mijn nek- en hoofdpijnklachten. Daar werd ik steevast eventjes gemasseerd en moest daarna op de apparaten voor oefeningen. Maar dat hielp eigenlijk niet, ik kreeg er alleen maar meer hoofdpijn van en de klachten beleven steeds maar terugkomen.

Door een stuk in de krant werd ik getriggerd en ik heb toen een afspraak gemaakt met Rolien. Wat een verademing! Ze nemen bij fysiotherapie Heino echt de tijd voor je om goed te kijken waar je klachten echt vandaan kunnen komen. En daar gaan ze mee aan het werk.

En daar heb ik heel veel aan gehad, want naast massage en wat houdingsoefeningen heeft met name de CranioSacraal therapie en de viscerale therapie mij veel geholpen en is duidelijk geworden waarom ik mijn klachten heb.

Wat de echte oorzaak is. Ze hebben me inzicht gegeven en geleerd hoe er anders mee om te gaan. Eindelijk voel ik me gezien en begrepen. Ik ben veel meer ontspannen, rustiger en blijer. En mijn klachten zijn weg! Hoera!
Dank jullie wel, Rolien en Tatjana en alle anderen. Jullie kunnen echt veel meer bieden, dan wat ik ooit heb gehad bij andere praktijken

Danielle d.


In Lemelerveld had ik jaren een fantastische fysiotherapeute, Tatjana, waar gewoon een half uur aan mij lichaam werd gewerkt, soms de hele tijd masseren, soms manipuleren en niet even aan de warme lamp erop en kaar. Maar helaas….. zij kreeg een andere werkgever in Heino.

Ik ben Tatjana dus achterna gereisd. En toen ik voor de eerste keer in jullie praktijk binnenkwam, voelde ik mij meteen op mijn gemak. De warme en toegankelijke sfeer straalde voor mij zoveel rust uit.

Tatjana was voor mij dus een bekend persoon. Vrij snel maakte ik ook kennis met Rolien i.v.m. mijn bekkenbodemproblemen. Het was net alsof ik haar al jaren kende, ik werd direct op mijn gemak gesteld en ze was daarbij ook zeer vakkundig en duidelijk in haar uitleg van mijn problemen.
Zij heeft mij enorm goed geholpen!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op en stel al jouw vragen geheel vrijblijvend aan een van onze specialisten