Onze relaties

Wij werken samen met de volgende bedrijven of personen:

Hartfalen Netwerk Zwolle

Fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij de zorggroep Fynon, voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Fysiotherapeuten bij de zorggroep Fynon werken volgens update richtlijnen, zijn specifiek geschoold op het gebied van hartfalen en hebben voldoende ruimte en middelen in de praktijk om de behandeling uit te voeren.

Fynon
Fynon

COPD Netwerk Zwolle

Fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij de zorggroep Fynon, voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Fysiotherapeuten bij de zorggroep Fynon werken volgens update richtlijnen, zijn specifiek geschoold op het gebied van COPD en hebben voldoende ruimte en middelen in de praktijk om de behandeling uit te voeren.

Fynon

Artrose Netwerk Zwolle

Fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij de zorggroep Fynon, voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Fysiotherapeuten bij de zorggroep Fynon werken volgens update richtlijnen, zijn specifiek geschoold op het gebied van Atrose en hebben voldoende ruimte en middelen in de praktijk om de behandeling uit te voeren.

Fynon
SNGZ

Schouder Netwerk Zwolle

Heeft u schouderklachten? Dan kunt u terecht bij het Schoudernetwerk Groot Zwolle. Dit is een netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen van mensen met schouderklachten.

SNGZ

Claudicatio Netwerk Nederland

Behandeltraject bij een fysiotherapeut gespecialiseerde in etalagebenen
Het traject GLT en leefstijlbegeleiding is een intensieve fysiotherapeutische behandeling van een jaar, waarbij de patiënt de eerste periode 2 à 3 sessies per week naar een gespecialiseerd fysiotherapeut, aangesloten bij Chronisch ZorgNet, gaat.

Chronisch Zorgnet
Netwerk Psychosomatiek Zwolle

Netwerk Psychosomatiek Zwolle e.o.

Wat is het Netwerk Psychosomatiek Zwolle e.o.?
Het netwerk is een samenwerkingsverband tussen psychosomatisch fysio- en oefentherapeuten in de regio Zwolle. Het netwerk bundelt kennis en ervaring met als doel de kwaliteit van de zorg voor patiënten met psychosomatische klachten te verbeteren.

Netwerk Psychosomatiek Zwolle

OrthoXpert

Wij streven naar een optimaal behandelresultaat en een spoedig herstel na een operatie en zijn daartoe een samenwerkingsverband OrthoXpert; aangegaan met Pluspraktijken fysiotherapie in Zwolle. Deze praktijken zijn gespecialiseerd en hebben ruime ervaring in het aanbieden van behandelplannen op maat, passend bij uw zorgvraag en uw mogelijkheden. Deze Pluspraktijken fysiotherapie, aangesloten bij OrthoXpert, verzorgen voor ons metingen bij patiënten, die ons als behandelaar veel informatie opleveren over uw uitgangssituatie en over het behaalde resultaat enkele maanden na de ingreep.

Isala

VKB Netwerk Zwolle

Het voorstekruisband netwerk Zwolle is een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten en orthopedische chirurgen in en rond Zwolle.
Door gebundelde krachten en korte lijnen tussen de verschillende disciplines bieden wij optimale zorg voor uw voorste kruisband revalidatie.

OncoNet

Als u (zware) behandelingen tegen kanker moet ondergaan, of ondergaan heeft, denkt u vermoedelijk niet als eerste aan het op peil houden van uw conditie. Toch is het zinvol om daar bij stil te staan. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het veel voordelen heeft om tijdens de behandeling tegen kanker een speciaal daarvoor ontwikkeld trainingsprogramma te volgen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op en stel al jouw vragen geheel vrijblijvend aan een van onze specialisten