Het team

Op deze pagina kunt u zien wie het team achter Fysiotherapie Heino is. Zij stellen zicht kort voor en u kunt zien welke specialisaties zij hebben.

Aniek Beumer- Bruggeman

Specialisaties: Fysiotherapie, Oedeemtherapie

BIG-nummer: 09912694704
In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik ben algemeen fysiotherapeut met een specialisatie als oedeemtherapeut.

Na mijn opleiding ben ik me in de jaren die volgden gaan specialiseren in de geriatrische en oncologische patiënt.

Ik vind het een uitdaging om samen te kijken naar wat nog wel kan, of wat al weer kan in plaats van alleen maar te zien wat niet meer kan. Samen de schouders er onder zetten om doelen te bereiken, daar haal ik nog elke dag voldoening uit.

Naast het werk op de praktijk ben ik ook regelmatig op pad in het dorp naar de verzorgingshuizen of naar de mensen thuis. Dit doe ik eigenlijk altijd op de fiets dus wie weet ziet u me wel eens voorbij fietsen.

Christel de Vries

Specialisaties: Fysiotherapie, Oedeemtherapie, Hart- en Longrevalidatie, Oncologische revalidatie, Beweegprogramma Diabetes

BIG-nummer: 59041695404
Aandachtsgebieden naast algemene fysiotherapie:
– oedeemtherapie en oncologische revalidatie
– orthopedie: revalidatie heup- en knie prothese
– hart- en longrevalidatie, Covid hersteltrajecten

Ik heb een mooi, afwisselend en interessant vak.
Ik hou van de interactie met de patient. De uitdaging samen aan of naar een doel te werken, uitgaan van mogelijkheden.
Ik ben positief, enthousiast evenwel realistisch

Henri Slabbekoorn

Specialisaties: fysiotherapie, sportfysiotherapie, sportblessures, medical taping, echografie, shockwavetherapie

BIG-nummer: 19064649904
Mijn naam is Henri Slabbekoorn vanaf 2005 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. In 2010 heb ik mijn master sportfystiotherapie in Utrecht afgerond. Mijn specialisaties zijn het behandelen van sportblessures en klachten aan heup, knie of enkel. Van taping tot shockwave of het maken van een echo kunt u bij mij terecht.

Sporten/bewegen is belangrijk om het lichaam gezond en fit te houden. Dat kan op recreatief of topsport niveau zijn. Wanneer dat niet meer kan door een blessure is dat frusterend en kan de impact groot zijn. Het is voor mij de uitdaging om dan, door een goed onderzoek, een persoonlijk plan op te stellen om de sport zo snel mogelijk weer op niveau te kunnen beoefenen.

Zelf ben ik triatleet, marathonloper en fiets ik graag op de weg of door het bos op de atb, wellicht ontmoeten we elkaar op een sportevenement of gewoon op straat in Heino!

Jan Venneman

Specialisaties: Fysiotherapie, Psychosomatische Fysiotherapie, Haptonomie, Claudicatiotraining

BIG-nummer: 69035279804
Mijn naam is Jan Venneman, gehuwd, drie kinderen en woonachtig in Olst. Al ruim dertig jaar als fysiotherapeut met veel voldoening en plezier werkzaam in Heino. Specialisatie: haptonomie en psychosomatische fysiotherapie.

Jessica Slotman

Specialisaties: Secretaresse

Achter de coulissen van de praktijk treft u mij. Ik ben verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen. Voor al uw (verzekeringstechnische en facturatie) vragen en het inplannen van afspraken kunt u bij mij terecht. Op deze manier draag ik mijn steentje bij om u fysiek zo goed mogelijk te kunnen laten bewegen in het dagelijkse leven. Ikzelf blijf in beweging door de verzorging van de (boerderij)dieren rondom het huis, op de mountainbike of ben ik te vinden op het voetbalveld. Ziet u een groene fiets Loesje voor de praktijk staan, dan ben ik aanwezig om u te woord te staan. Of telefonisch bereikbaar in de ochtend van maandag tot en met vrijdag.

Rolien van der Heijden

Specialisaties: Fysiotherapie, Oedeemtherapie, Bekkenbodemtherapie, Geriatriefysiotherapie
Claudicatiotraining

BIG-nummer: 99033811004
Als fysiotherapeut ben ik afgestudeerd in 1986. Mijn aandachtsgebieden zijn geriatriefysiotherapie, oedeemtherapie, bekkenbodem-, claudicatioklachten en osteoporose. Als ervaren geriatriefysiotherapeut breng ik samen met u de klachten in kaart. Hierbij wordt gelet op het functioneren, uithoudingsvermogen en kracht en balans. Met als doel om uw zelfredzaamheid in het dagelijks leven te kunnen behouden of verbeteren door het opstellen van een doelmatig behandelplan. Uiteraard gebeurt dit in nauwe samenwerking met de huisarts, apotheek, ergotherapie, diëtiek, logopedie en thuiszorg.

Tom Meijer

Specialisaties: Fysiotherapie, Dry Needling, Sportrevalidatie, Hart- en Longrevalidatie

BIG-nummer: 59034453204
Door mijn brede oriëntatie en jarenlange ervaring blijft het vak boeiend om als fysiotherapeut patiënten te begeleiden en te coachen. Mijn interesse lig in de samenwerking met de patiënt om tot een goed behandelresultaat te komen. Het belang en doel van de patiënt staat centraal in het behandelplan. Ik begeleid patiënten zowel één op één als in kleine groepen op het gebied van dry needling, sportrevalidatie, COPD, Hartrevalidatie en herstelzorg na Covid.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op en stel al jouw vragen geheel vrijblijvend aan een van onze specialisten