Het team

Op deze pagina kunt u zien wie het team achter Fysiotherapie Heino is. Zij stellen zicht kort voor en u kunt zien welke specialisaties zij hebben.

Aniek Beumer- Bruggeman

Specialisaties: Fysiotherapie, Oedeemtherapie

BIG-nummer: 09912694704
In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik ben algemeen fysiotherapeut met een specialisatie als oedeemtherapeut.

Na mijn opleiding ben ik me in de jaren die volgden gaan specialiseren in de geriatrische en oncologische patiënt.

Ik vind het een uitdaging om samen te kijken naar wat nog wel kan, of wat al weer kan in plaats van alleen maar te zien wat niet meer kan. Samen de schouders er onder zetten om doelen te bereiken, daar haal ik nog elke dag voldoening uit.

Naast het werk op de praktijk ben ik ook regelmatig op pad in het dorp naar de verzorgingshuizen of naar de mensen thuis. Dit doe ik eigenlijk altijd op de fiets dus wie weet ziet u me wel eens voorbij fietsen.

Christel de Vries

Specialisaties: Fysiotherapie, Oedeemtherapie, Hart- en Longrevalidatie, Oncologische revalidatie, Beweegprogramma Diabetes

BIG-nummer: 59041695404
Aandachtsgebieden naast algemene fysiotherapie:
– oedeemtherapie en oncologische revalidatie
– orthopedie: revalidatie heup- en knie prothese
– hart- en longrevalidatie, Covid hersteltrajecten

Ik heb een mooi, afwisselend en interessant vak.
Ik hou van de interactie met de patient. De uitdaging samen aan of naar een doel te werken, uitgaan van mogelijkheden.
Ik ben positief, enthousiast evenwel realistisch

Henri Slabbekoorn

Specialisaties: fysiotherapie, sportfysiotherapie, sportblessures, medical taping, echografie, shockwavetherapie

BIG-nummer: 19064649904
Mijn naam is Henri Slabbekoorn vanaf 2005 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. In 2010 heb ik mijn master sportfystiotherapie in Utrecht afgerond. Mijn specialisaties zijn het behandelen van sportblessures en klachten aan heup, knie of enkel. Van taping tot shockwave of het maken van een echo kunt u bij mij terecht.

Sporten/bewegen is belangrijk om het lichaam gezond en fit te houden. Dat kan op recreatief of topsport niveau zijn. Wanneer dat niet meer kan door een blessure is dat frusterend en kan de impact groot zijn. Het is voor mij de uitdaging om dan, door een goed onderzoek, een persoonlijk plan op te stellen om de sport zo snel mogelijk weer op niveau te kunnen beoefenen.

Zelf ben ik triatleet, marathonloper en fiets ik graag op de weg of door het bos op de atb, wellicht ontmoeten we elkaar op een sportevenement of gewoon op straat in Heino!

Rolien van der Heijden

Specialisaties: Fysiotherapie, Oedeemtherapie, Bekkenbodemtherapie, Geriatriefysiotherapie
Claudicatiotraining

BIG-nummer: 99033811004
Als fysiotherapeut ben ik afgestudeerd in 1986. Mijn aandachtsgebieden zijn geriatriefysiotherapie, oedeemtherapie, bekkenbodem-, claudicatioklachten en osteoporose. Als ervaren geriatriefysiotherapeut breng ik samen met u de klachten in kaart. Hierbij wordt gelet op het functioneren, uithoudingsvermogen en kracht en balans. Met als doel om uw zelfredzaamheid in het dagelijks leven te kunnen behouden of verbeteren door het opstellen van een doelmatig behandelplan. Uiteraard gebeurt dit in nauwe samenwerking met de huisarts, apotheek, ergotherapie, diëtiek, logopedie en thuiszorg.

Lynn Knippenborg

Hallo, mijn naam is Lynn Knippenborg en sinds april 2023 werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Heino. Na jarenlang op professioneel niveau te hebben gehandbald in Noorwegen, Denemarken en Duitsland, maar ook 114 interlands voor het Nederlands team te hebben gespeeld, weet ik als geen ander hoe belangrijk een optimaal functionerend lichaam is. Als fysiotherapeut zoek ik samen met mijn cliënten naar de oorzaak van de klachten en ga ik graag de uitdaging aan om (sport)specifiek te werk te gaan. Mijn doel is om cliënten te ondersteunen zodat ze geen belemmeringen meer ervaren in hun dagelijkse leven. Naast mijn werk ben ik moeder van een prachtige dochter en handbaltrainster bij de Handbalschool in Raalte en geef ik training aan de talenten van SV Dalfsen.

Murat Türk

Mijn naam is Murat Türk en ik kom uit het mooie Twente en hopelijk op korte termijn een Zwollenaar. Tijdens mijn Bachelor heb ik met mijn minor gefocust op blessurepreventie en momenteel volg ik een master tot MSc. sportfysiotherapeut aan het Somt.

Als sportfysiotherapeut word ik opgeleid tot een specialist binnen sportrevalidatie maar ook in blessurepreventie en het verbeteren van sportprestaties op alle niveaus van sport.

Als werkervaring heb ik anderhalf jaar gewerkt bij een lokale fysiotherapiepraktijk in Haaksbergen waarbij ik de sportverzorging en blessurepreventie heb verzorgd voor handbalspelers op tweede divisie niveau. Tevens heb ik ervaring mogen opdoen met zowel kort en langdurige sportrevalidatie zoals enkel distories, schouderklachten en voorstekruisbandletsels. Waarop mijn focus niet op return to sport ligt maar op return toplay op niveau van de sporter.

Groetjes Murat Turk

Anne Alferink

Anne loopt de komende 10 weken bij ons in de praktijk stage. Zij zit in het laatste jaar van haar opleiding in Groningen. Ze is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en zal dan misschien ook bij een van uw behandelingen meekijken. Heeft u dit liever niet, dan kunt u dat uiteraard gewoon aangeven.

Melissa

Specialisatie: Psychomotorisch therapeut

Vroeger als kind wist ik niet wat ik wilde worden. Wat ik wel wist is dat ik sporten leuk vind en daar energie van krijg! Naast het sporten vond ik het ook belangrijk om een luisterend oor te bieden aan vrienden en familie. Dat ik ze het gevoel kon geven dat ze bij mij terecht konden als er wat was en ze te helpen. Op de middelbare school ben ik gaan zoeken naar een combinatie van sport en mensen helpen en kwam ik uit op psychomotorische therapie. Zonder twijfel wist ik zeker dat dit de opleiding was die bij mij paste!
 
In 2020 ben ik afgestuurd als psychomotorisch therapeut. Sinds ik ben afgestudeerd heb ik al veel ervaring mogen opdoen en ben ik op dit moment +/- 2 jaar werkzaam bij het ATN in Hoogeveen waar ik PMT geef aan kinderen, jongeren en volwassenen met een autismespectrumstoornis (ASS). Naast ASS ben ik ook nieuwsgierig naar andere doelgroepen en hulpvragen en maakt dat ik gekozen heb voor 1st lijns PMT. 
 
Binnen de psychomotorische therapie vind ik het belangrijk dat de cliënt zich gezien en gehoord voelt. De cliënt en ik leren door samen in beweging te komen en ik geniet ervan als het lukt om daarmee steeds een stap verder te komen!

Christan Beltman

algemeen fysiotherapeut, echo, shockwave, dry needling

Jordi Koniing

Specialisatie: FYSIOTHERAPEUT, MANUEEL THERAPEUT, DRY NEEDLING, SHOCKWAVE

Sinds 2011 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Ik ben fysiotherapeut geworden vanwege de diversiteit aan klachten, waarmee cliënten bij je komen. Eén van de leukste aspecten van dit werk vind ik het overbrengen van kennis en het trainen van de vaardigheden van de cliënt om de klachten weg te nemen. Met de juiste oefeningen klachten verminderen en het lichaam van de cliënt versterken, is volgens mij de beste manier om het behandelingstraject te doorlopen. Ik zie het als mijn taak om informatie over te brengen op een manier die aansluit bij de belevingswereld van mijn cliënten, om ze zo verder te helpen.

Op dit moment houd ik mij binnen Fysio038 vooral bezig met de manuele therapie en dry needling.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op en stel al jouw vragen geheel vrijblijvend aan een van onze specialisten