blog

Volg het laatste nieuws

Wij vertellen u graag meer over:

Fysiotherapie bij psychosomatische klachten

Psychosomatische klachten zijn lichamelijke klachten die niet of onvoldoende verklaard kunnen worden door een lichamelijke onderliggende aandoening, maar die veroorzaakt worden door psychische klachten.

Hartrevalidatie bij de fysiotherapeut na een hartinfarct

Een hartinfarct is een ingrijpende gebeurtenis, maar gelukkig is herstellen hiervan goed mogelijk. Dit gebeurt aan de hand van oefeningen waarbij met name aan de kracht en conditie gewerkt wordt. Dit doe je samen met een fysiotherapeut, waarvoor de arts je meestal zal doorverwijzen. In dit artikel bespreken we hoe zo’n behandeltraject eruit ziet.

Wij helpen u graag met oedeemtherapie wanneer u vocht vasthoudt

Heeft u last van vochtophoping? Mogelijk is er sprake van oedeem. Dit kan een vervelende klacht zijn wat kan leiden tot dagelijkse hinder. In dit artikel lees je wat oedeem is, welke klachten hierbij horen, tips om zelf actief aan de slag te gaan en wat een fysiotherapeut voor je kan betekenen.

Bent u op zoek naar een goede fysiotherapeut in Heino

Bij Fysiotherapie Heino staan we voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse variatie aan klachten. Voor onze behandelingen vinden we zowel de advisering, de behandeling zelf en de verdere begeleiding erg belangrijk. Dit zult u ook terug zien in onze werkwijze!

Fysiotherapie bij hardnekkige nekklachten

Nekpijn is een veelvoorkomende klacht. Ongeveer 2 op de 3 mensen heeft in het leven wel eens last van nekpijn. Klachten aan de nek kunnen ervoor zorgen dat iemand moeite heeft met het uitvoeren van alledaagse taken.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op en stel al jouw vragen geheel vrijblijvend aan een van onze specialisten