blog

Volg het laatste nieuws

Wij vertellen u graag meer over:

Wordt bekkenbodemtherapie inwendig of uitwendig gedaan

Bekkenbodemtherapie kan bestaan uit verschillende oefeningen namelijk het bewust worden van het gebruik van de bekkenbodemspieren en het leren aanspannen en ontspannen van deze spieren en de spieren eromheen. Lees er hier meer over.

Wij helpen u graag met oedeemtherapie wanneer u vocht vasthoudt

Heeft u last van vochtophoping? Mogelijk is er sprake van oedeem. Dit kan een vervelende klacht zijn wat kan leiden tot dagelijkse hinder. In dit artikel lees je wat oedeem is, welke klachten hierbij horen, tips om zelf actief aan de slag te gaan en wat een fysiotherapeut voor je kan betekenen.

Bent u op zoek naar een goede fysiotherapeut in Heino

Bij Fysiotherapie Heino staan we voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse variatie aan klachten. Voor onze behandelingen vinden we zowel de advisering, de behandeling zelf en de verdere begeleiding erg belangrijk. Dit zult u ook terug zien in onze werkwijze!

Fysiotherapie bij hardnekkige nekklachten

Nekpijn is een veelvoorkomende klacht. Ongeveer 2 op de 3 mensen heeft in het leven wel eens last van nekpijn. Klachten aan de nek kunnen ervoor zorgen dat iemand moeite heeft met het uitvoeren van alledaagse taken.

Sportfysiotherapie in de regio Heino

Sporten is enorm belangrijk voor de gezondheid. Zo vermindert het de kans op allerlei aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten en diabetes. Naast de vele voordelen die bewegen kent voor de fysieke gezondheid, is het ook enorm goed voor de mentale gezondheid.

Fysiotherapie bij chronische nekklachten

Bij 1 op de 7 mensen duren de klachten langer dan drie maanden en in dat geval spreken we over chronische nekklachten. Nekpijn kan erg vervelend zijn en u belemmeren in de dagelijkse activiteiten. Bij Fysiotherapie Heino kunnen we u helpen om de nekklachten te verminderen of zelfs op te heffen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op en stel al jouw vragen geheel vrijblijvend aan een van onze specialisten