blog

Volg het laatste nieuws

Wij vertellen u graag meer over:

Fysiotherapie is bewezen effectief bij COPD klachten

Fysiotherapie is bewezen effectief bij COPD klachten

Heb je last van COPD en wil je deze klachten zo ver mogelijk minimaliseren? De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Heino helpen je graag om dit te bereiken. Door op een goede en voorzichtige manier het bewegen (weer) op te pakken, zal je een betere conditie krijgen en daarmee meer energie hebben in het dagelijks leven.

Fysiotherapie bij psychosomatische klachten

Psychosomatische klachten zijn lichamelijke klachten die niet of onvoldoende verklaard kunnen worden door een lichamelijke onderliggende aandoening, maar die veroorzaakt worden door psychische klachten.

Hartrevalidatie bij de fysiotherapeut na een hartinfarct

Een hartinfarct is een ingrijpende gebeurtenis, maar gelukkig is herstellen hiervan goed mogelijk. Dit gebeurt aan de hand van oefeningen waarbij met name aan de kracht en conditie gewerkt wordt. Dit doe je samen met een fysiotherapeut, waarvoor de arts je meestal zal doorverwijzen. In dit artikel bespreken we hoe zo’n behandeltraject eruit ziet.

Wij helpen u graag met oedeemtherapie wanneer u vocht vasthoudt

Heeft u last van vochtophoping? Mogelijk is er sprake van oedeem. Dit kan een vervelende klacht zijn wat kan leiden tot dagelijkse hinder. In dit artikel lees je wat oedeem is, welke klachten hierbij horen, tips om zelf actief aan de slag te gaan en wat een fysiotherapeut voor je kan betekenen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op en stel al jouw vragen geheel vrijblijvend aan een van onze specialisten